Cognos Update Seminar najaar 2022

 

Hartelijk welkom op de website van het Cognos Update Seminar op donderdag 3 november 2022

Het seminar vindt plaats in Kasteel Woerden te Woerden. De geschiedenis van Kasteel Woerden gaat ver terug. Het is eeuwen geleden gebouwd in opdracht van de graaf van Holland ter verdediging tegen de bisschop van Utrecht. Het kasteel heeft in zijn bestaan vele bestemmingen gehad: verdedigingswerk, (militaire) gevangenis, kledingmagazijn van het Ministerie van Defensie en nog veel meer ….

In de architectuur zijn veel historische details terug te zien zoals de in steen gewelfde gangen die de torens met elkaar verbinden. Deze interessante en schitterende locatie domineert de binnenstad van Woerden en is centraal gelegen op loopafstand van Woerden CS. Het kasteel is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto en biedt parkeerplaatsen op het eigen terrein (voor u is parkeren gratis). Voor meer informatie over Kasteel Woerden zie www.kasteelwoerden.nl.

Op de middag van 3 november gaan wij, zoals u dat van ons gewend bent, in op actuele onderwerpen ​rondom uw informatievoorziening. Wij verzorgen presentaties vanuit verschillende invalshoeken: sturing, techniek en functionaliteit. Het definitieve programma stellen wij in september vast.

Wij verwachten u tussen 12.00 en 12.45 uur en zullen het formele programma naar verwachting omstreeks 16.00 uur afronden. Zowel voorafgaand aan het seminar, in de pauze als na afloop zorgen wij voor een hapje en een drankje.

Impact IM is een BI kenniscentrum en is de belangrijkste partner van Nederlandse lokale overheden bij het realiseren van kwalitatief hoogwaardige informatieoplossingen. Wij werken voor meer dan 200 gemeenten, waterschappen, provincies, omgevingsdiensten en andere organisaties die gelieerd zijn aan lokale overheden.

Locatie en gratis deelname
Deelname aan ons seminar is gratis voor relaties van Impact IM. Begin september ontvangt u van ons de uitnodiging met de mogelijkheid om u in te schrijven voor het seminar. Indien u nog een collega op wilt laten nemen op onze mailinglist kunt u een mail sturen naar joyce.snijders@impact-im.nl

Reserveer donderdag 3 november alvast in uw agenda. Wij zien uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,

Impact Information Management
Bart Visser

 

Bestand:Kasteel Woerden 02.JPG - WikipediaBestand:Kasteel Woerden 02.JPG - Wikipedia

 

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren